468
En utrolig mættende og sunde frokostboller. Får du ikke fiber nok og trænger du til lidt ekstra, vil du bliver afhængig af disse frokostboller. Bollerne er fiberfulde og de holder dig mæt længe.

Ingredients
- 50 g klid
- 200 g groft rugmel
- 5 dl varmt vand
- 1 brev tørgær
- 1 spsk oliven olieolie
- 2 tsk salt
- 2 tsk timian
- 1 tsk hvidløgspulver
- 125 g revne grønsager f.eks. zucchini, gulerod, løg mm.
- 425 g hvedemel
- Oliven olie til pensling af bollerne.
Instructions
- Klid, groft rugmel og varmt vand blandes sammen , og dejen skal derefter hvile 1 time.
- Bland resten sammen, pånær hvedemel.
- Arbejd ingredienserne sammen og kom lidt hvedemel i dejen adgangen.
- Hold lidt hvedemel tilbage så dejen ikke bliver for fast.
- Ælt dejen godt igennem, og lad derefter dejen hvilen 2 timer et lunt sted.
- Ælt dejen godt igennem igen og form ca. 10 - 12 boller.
- Læg bollerne på en bageplade og lad dem efterhæve 1 time.
- Pensel bollerne med lidt oliven olie.
- Bag bollerne ved 180 C i ca. 30 min.